Cursus socratisch gespreksleider – 3 daagse – gecertificeerd

In deze 3-daagse cursus tot socratisch gespreksleider leert u de bewegingen in het socratisch gesprek op prettige en doelmatige wijze te begeleiden. U doet fundamentele kennis op van de herkomst en de mechanismen van het socratisch gesprek. Ook de basisvaardigheden van het socratisch gesprek worden opnieuw doorlopen. U krijgt intensieve feedback op uw wijze van socratisch vragenstellen en u leert anticiperen op de valkuilen. U wordt gevraagd zefstandig enkele socratische groepsgesprekken te begeleiden en u leert keuzes te maken voor uw eigen wijze van begeleiden, toegespitst op uw praktijk. We houden op elke cursusdag meerdere socratische gesprekken waarin u stap voor stap geleerd wordt het proces te begeleiden.

 

De praktische details van de cursus zijn:

Locatie:
Huize Frankendael, Amsterdam

Duur:
3 dagen van 10.00 tot 16.30 uur. Voor data en inschrijving zie de agenda.

Voor wie:
Leidinggevende, manager, docent, projectleider, trainer, adviseur, programmaleider, beleidsmedewerker, professional en iedereen die interesse heeft in het begeleiden van een socratisch gesprek.

Prijsindicatie:
€ 975 per persoon inclusief lunch en consumpties.
Vrijgesteld van BTW vanwege CRKBO registratie.
Bij aanmelding van teams wordt een totaalprijs overeengekomen.

Groepsgrootte:
tot 6 personen.

Vooropleiding:
U hoeft geen ervaring te hebben met het socratisch gesprek.

Certificering:
Bij goed gevolg ontvang u het certificaat socratisch gespreksleider.

 

Inschrijven voor deze cursus:

U kunt zich op de hieronder aangegeven data inschrijven voor de cursus. U kunt ons ook bellen of een bericht sturen. Tel: 06-46015715 Email: Marlouvanparidon@hetsocratischgesprek.nl.